06 mar 2009, 00:36
hej dziewczyny
doczytałam do połowy ,odpisuję bo potem zapomnę :ico_oczko:
Katka super fotka,ale masz wileki brzusio :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja nadal czuję że w brzuszku ma drugą córeczkę :-D
zuza ubrano super,ja tez tak zakłądałam że nie będzie Hania miała samych różowych a 3/4 ma właśnie różowe :-D :-D jakoś tak siłą rzeczy
co do podgrzewacza to jak macie mikrofalówki to bezsensu kupować,ja miałam aventu i korzytsłam z niego kilka razy żeby słoiczek podgrzać i wkurzało mnie to bo bardzo się podgrzewał,a w mikrofali jest 15 sekund i już
co do kocyków to ja mam 2 grube akrylowe (ale jeden wystarczy) i od tej zimy taki spiworek,wg mnie bardzo przydatne na zimę,szczególnie jak się z dzieckiem jedzie no w góry bo tam zawsze zimniej,a nawet jak dziecko w spacerówce jeżdzi to i tak musi być przykryte bo jak się siedzi to wiadomo że zawsze zimniej,po trzecie na sanki bardzo przydatne
[ Dodano: 2009-03-05, 23:37 ]
Katka gratuluje koljengo okienka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja byłam dzis u kardiologa,mam trachykardie czy jak to sie tam zwie i wypadanie płatka zastawki,więc dobrze że nie brałam fenoterolu..aha no bo po wizycie u gina kazał mi brać fenoterol ale na razie bez osłonowych ,ale muszę jednak brać osłonowe bo inaczej nie dam rady
[ Dodano: 2009-03-05, 23:42 ]
miałam jeszcze napisac że dzidziuś ma się dobrze,waży 390g,ułozony jest poprzecznie i kopie mnie po szyjce,na szcześćie szyjka jest długa :ico_sorki: dzis chyba się obrócił jednak bo kopie mnie już mniej boleśnie :-D
Beata gratulacje synusia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
aha gin kazał mi zrobic penatalne kardiologiczne,powiedział że wszystko jest ok,ale profilaktyczne powinno się zrobic takie badanie specjalistyczne
[ Dodano: 2009-03-05, 23:42 ]
ok idę spać,doczytam jutro resztę
dobranoc
[ Dodano: 2009-03-05, 23:55 ]
Katka moja koleżanka przez całą ciąże miałą córeczkę a w 39tc okazło się że synuś :-D