28 mar 2008, 20:53
Hej, a ja niedawno wróciłam, odwiozłam kumpelę i postanowiłam zagladnąc jeszcze do rodziców. I takim sposobem kolejny dzionek minął :-)
Co do brzusia to mój tez był dzisaj jakiś twardy :ico_noniewiem: , ale może na tym etapie ciązy tak już musi byc.
A rozwarcie to ja mam na pewno, gin ostatnio mi nawet rysowała jak to u mnie wygląda :-D . Tzn. zewnetrzna częśc otwarta, ale wewnętrzna zamknięta (i to jest własnie istotne), może tez tak macie i niepotrzebnie się martwicie.
Hmm to już musi byc mega niedouczony gin. co by wysyłam kobietę z rozwarciem do pracy :ico_olaboga:
Z tego tez co zrozumiałam, to po 30tyg. raczej krążków sie nie zakłada, ale tego nie jestem pewna. :ico_noniewiem:
Nie ma co dziewczynki, powoli, wielkimi krokami :ico_haha_01: zblizamy się do końca :-D
[ Dodano: 2008-03-28, 19:55 ]
O jejku, faktycznie kwietniówki juz sie rozdwajają :ico_olaboga:
[ Dodano: 2008-03-28, 20:04 ]
A i przyszło mi łózeczko i takie inne pierdółki :ico_brawa_01:
Co do majtek jednorazowych to nieźle się zrobiłam, kupiłam jednego rodzaju (7 szt.) rozm. 40 :ico_puknij: (zawsze kupuję 36,38), bo pomyslałam, że lepiej luźniejsze, niz żeby potem mnie uciskały. A tu patrzę one są wielgachne i jeszcze jak się rozciągają :ico_olaboga: I nie wiem, czy je wykorzystam (chyba, że mi tyłek za te dwa miesiące na tyle urośnie :ico_noniewiem: ).
Jak bedziecie kupowac, to weźcie sobie mniejsze, bo one sa bardzo rozciagliwe :ico_haha_01:
[ Dodano: 2008-03-29, 10:52 ]
witam z rana z :ico_kawusia:
U mnie wszystko dobrze, wyspałam się do 8.30, córcia ostatnio łaskawa, przeniosła sie wyżej no i takim sposobem przesypiam nockę bez wstawania na siku :-) .
Ale wieczorkiem tak. ok. 23 lubi pobrykac, a jak uwielbiam te chwile (wydaje mi się, że reaguje na mój głos, a na pewno jak dotykam brzusia)
Dzis mam w miarę spokój i ciszę (oprócz sąsiada, który na budowie od rana coś robi), także korzystam, właśnie maluję paznokcie :-D
Ale na 14 musze byc na uczelni, mam 3 h zajęc z niemieckiego, a potem podobno do 20 jakieś zajęcia z BHP :ico_szoking: , nikt nic nie wie, co ma na nich byc (bo w planie ich nie ma), tylko napisali, ze obecnośc obowiązkowa :ico_puknij: . Jutro od 17 ponoc to samo :ico_olaboga: Normalnie tak wymyślają, że :ico_szoking:
A co tam u Was :ico_ciezarowka: