:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: dziękujęmanenka przeczytałam i obejrzałam na razie pierwsza stronkę jest super :ico_brawa_01:
ja też mam turystyczne :-D :ico_brawa_01:ja byłam z babcią w mieście, kupiłam synkowi łóżeczko turystyczne :-D
suprr :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Maluch będzie miał pamiątkę :-)
:-D dzięki, myśmy akurat wrócili z kościoła, bo Norbert miał Pierwszą Spowiedź :ico_sorki:a starszak jaki przystojniacha pod tym krawatem! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
noo, ja poszukam, jak Alek będzie już siadał, a potem w lipcu przyda się na wyjazd do Polski :ico_sorki: bo po drodze będziemy nocowali we Francji, a wiadomo, maluchowi łatwiej będzie w swoim niż hotelowym :ico_sorki:kupiłam synkowi łóżeczko turystyczne :-D
ojjjj biedny :ico_pocieszyciel: , trzymamy kciuki żeby było wszystko dobrze i życzymy zdrówka, daj znać nam potem co i jak :ico_sorki:Bartek od rana kaszle, byliśmy u lekarza i wracamy do szpitala.
nie, noo, żeby nie było... rozumieć i dogadać się bez żadnych problemów mogę, ale na szczęście w tym przypadku starych Szkotów, takich jak ten ksiądz, jak zaiwaniają, jak kulka z górki, to ni w ząb :ico_sorki: :-Dananke, przypomniało mi sie jak pisałas o kościele i mszy
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
dobre , dużo rozumiesz "maj lord czisus". super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
i tyle wystarczy :ico_oczko:
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość