a jak to jest jest z jedzeniem i piciem na sali porodowej
jesc to napewno nie mozna ale mi sie wydaje tak samo jak dziewczynom ze raczej nie bedziemy mialay ochoty na jedzenie a pic to chyba mozna tym bardziej ze w kazdej wyprawce do szpitala jest napisana woda niegazowana , domyslam sie ze do pica :-D :-D
ja chodze do szkoly rodzenia i tam polozna mowila ze wszytko zalezy od szpitala w jakim sie rdzi ale ogolnie mowiac podobno bardzo sie teraz wszytko pozmienialao i kobiety sa dobrze i z szacunkiem traktowane :ico_sorki: :ico_sorki: nie mozna kobiety juz do nieczego zmuszczac np do lewatywy i ogolenia , sama decyduje o wielu sprawach
[ Dodano: 2009-03-08, 13:42 ]
a u nas znowu remont :ico_zly: jesczez niedokonczony ostatni a juz zaczynamy nowy, ale tak to jest jak sie odrazu wszytkoego nie zrobi :ico_nienie: ale u nas nie bylo mozliwosci robic wszytkiego na raz bo trzba gdies mieszkac, a teraz zostalo nam najgorsze najbardziej brudzace na koniec, jestem przerazona bedzie mnostwo kurzu i roboty , musimy polozyc gipsy na scianie i zerwac stare plytki z podlogi :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: jestem przerazona :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: ni i jecsez ta cholerna zima wrocila :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
[ Dodano: 2009-03-08, 15:27 ]
ile macie w brzuszku?
ja mam 105 :-D