29 mar 2008, 17:54
u nas dzis pogoda w kratke ale chyba małemu odpowiadała, bo jak zasnał to trzy godzinki na ogródeczku spał :-D wiec zdarzyłam cały domek posprzatac :-D i teraz laba :-D zastanawiam sie czy jakeis ciasteczko upiec, ale w sumie na dietce jestem a jak jest to zawsze kusi :-D
Małolatka zabójcza fryzurka, gratuluje odwagi :-D ja to juz mam prwie do pasa i z jednej strony poszłabym do fryzjerka poszalec a z drugiej mi troszke szkoda, bo takich długich to ja jeszcze nie miałam :-D
Madzia brawa dla mezulka :ico_brawa_01: , ja to tylko taki rarytasik mam w niedzile ze moge sobie dłuzej pospac, bo mezulek w domu :-D
a jak tak kucharzysz to podrzuc jakas sałateczke kolezankom :-D
Malhyn u nas to samo mleko tylko raz dziennie, no czasmi sie na druga butle skusi, ale mój uwielbia kaszki wiec nie ma problemu :-D ale moze spróbuj budyn mu ugotowac i z jakimis owockami dac zawsze to przemycisz troche mleka :-D i przepisik prosty:
150 ml mleka modyfikownanego, zagotowac i dosypac, łyżeczke mąki ziemniaczanej i mieszac aż do zgestniania, pózniej wyłozyc do miseczki i smacznego :-D ja zawsze dodaje jakieś owocki ze słoiczka i wcina az mu sie uszy trzesa, wiec polecam :-D