29 mar 2008, 17:31
hej Laski! u nas rano padało, a od południa piękna pogoda więc byliśmy już na spacerze, teraz Gabik śpi... w nocy jakoś był niespokojny i wcześnie się obudził-pewnie przez to, że taty nie było... i ciągle się przesikiwał i od rana to samo-pranie wstawiłam, bo mi ciuszków brakło :ico_olaboga:
Mi się zdarza, że Gabiego nakarmię przed kąpaniem, ale to są przypadki, bo jak jest głodny to mam mu nie dać? ale nie ulewa jakoś strasznie-z tym ulewaniem to u nas w ogóle nie ma reguły, czasami cały dzień tylko sobie beka po jedzonku, a czasami go co chwilę przebieram bo zalany cały i jeszcze łapki umorusane :ico_noniewiem:
powoli się przyzwyczaja do leżaczka-dzisiaj w nim zasnął i mu rozłożyłam całkiem na płasko-2 godzinki sobie w nim spał, później wieszałam sobie pranie, a rano śniadanie spokojnie zjadłam, a On sobie patrzał grzecznie-w końcu Go mogę wszędzie zabierać w domu jak potrzebuję coś zrobić...
w końcu wróciliśmy do normy z kupkami: 2-3 na dzień i Gabriel cały zadowolony, jak pośpi w ciepełku to przy przeciąganiu jak się obudzi puszcza bączki jak karabin maszynowy :ico_haha_01:
Kubie się już chyba zaczął sezon w pracy-telefony się urywają... chyba pora nauczyć się samodzielnie kąpać Gabiego, bo z Kuby obecnością wieczorami może być krucho, ale nie będę kupowała żadnych gąbek, mat czy innych takich, bo się już przyzwyczaił, że może sobie machać kończynkami i odpychać od brzegów i chyba lubi być w ten sposób kąpany :ico_noniewiem: idę do kuchni, może coś zdążę zrobić póki śpi