13 mar 2009, 11:53
Witam moje Myszki kochane :-D :-D
ech... ale sie rozpisałyście strasznie, pół godziny mi zajeło przeczytanie tych stron
wizyta mineła fajnie, co prawda nie miałam usg, bo w tej poradni usg robi sie na innym pietrze i dostaje fotki z opisem, w poniedziałek mam sie umówić
pani doktor mnie zbadała, zrobiła cytologie, podobno zrobiła mi sie malutka nadżerka :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: ciekawe od czego, zawsze kontrolowałam i miałam super gładko... już sie boje, że sie powiększy :ico_placzek:
ale pani doktor mnie pocieszała że ją wyleczymy
słyszałam bicie serduszka dzidzi, ojej tak wyraźnie... i była dzidzia w miejscu tam gdzie czuję smyranie :-D :-D pani doktor powiedziała że "zapierdziela równo" i jest w porzadku :ico_brawa_01:
juz sie nie moge doczekac tego usg i następnej wizyty
a teraz robię sałatkę z tuńczykiem, zaraz przyjdzie kolezanka, jedziemy moim autem na uczelnię bo mamy egzamin o 15.00 :ico_oczko: :ico_oczko:
a jak wyjrzałam przez okno z rana :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
BIAŁO!!!!!!!!!!!!!! :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
ja chcę wiosnę :ico_placzek: :ico_placzek: