Hejo, Kochane!!!
A ja dzis do Was pisze ze szkoły :-D Wczoraj siedziałam nad projektem i nawet nie miałam czas zajrzec co u Was, wiec dzis w szkole nadrabiam zaleglosci :ico_wstydzioch: TT jest troche uzalezniajace, nie? :ico_haha_01:
Anita, dobrze ze postawilas ich tam do pionu. Czasami tak trzeba. Jak sobie przypomne to nasza sluzbe zdrowia, to az chora jestem :ico_zly: Mam nadzieje, ze Kacper szybko wyzdrowieje i znowu bedzie pogodnym, nie marudnym dzeciaczkiem. :ico_haha_02:
Ivka, po pierwsze, nie przejmuj sie!!! Ja tez mieszkam w USA i nie zawsze moj angielski jest perfect. Na poczatku sie przejmowałam, ale teraz mam juz to gleboko w ***** :-D Zapisz sie moze na jakis kurs angielskiego albo jakis inny, gdzie bedziesz miała stycznosc tylko z angielskim. Ja wiem, ze jest ciezko ale dasz rade, ja w Ciebie wierze!!!! :ico_brawa_01: A po drugie, szkoda, ze nie bedziesz miała neta :ico_placzek: Bedziemy tesknic :ico_placzek:
Wczoraj bylismy z Szymkiem u lekarza, bo ma straszny katar i czasami kaszle. okazalo sie, ze dziecko jest zdrowe, tylko zabki gorne mu ida i stad to wszystko. :ico_olaboga: Kto by przypuszczal, za katar moze byc przy zabkowaniu :ico_noniewiem: Dostał dwie szczepionki i juz :ico_brawa_01: Bardzo był dzielny. tylko w gabinecie nabił sobie małego guza, bo chciał otworzyc szuflade, a tam było jakies zabezpieczenie i ta szuflada "odbiła sie" i walnęła prosto w Szymka czoło :ico_noniewiem: Tak wiec mamy malego siniaka dzis na czole :ico_olaboga:
Oki, lece na nastepne zajecia.
Buziole!!!!!