fortunata_fofa, ja na Twoim miejscu po prostu nie jezdzilabym do tesciowej, bo niby po co. Jak jest tak nieznosnia to lepiej oszczedzic sobie jej widoku. Jestes w ciazy i tym bardziej masz pretekst zeby jej nie widywac.
Jestem tego samego zdania po co masz sobie przez nią nerwy szargać. Może jak przestaniesz ją odwiedzać to się zastanowi nad tym co robi i zmieni swoje postępowanie wobec Ciebie. Musisz dbać o siebie i maleństwo a nie "szarpać" się z teściową.
A tak wogóle piszę tak późno bo praktycznie cały dzień byłam poza domem. Zrobiłam pranie, posprzątałam jak zawsze małżonek mi pomógł (kochany jest) a później pojechaliśmy na zakupy przy okazji odwiedzając teściową i szwagierki. Nie robiliśmy jeszcze zakupów dla maleństwa ale oglądaliśmy m.in. wózki , materacyki do łóżeczka, przewijaki itp. Wybór jest duży z jednej strony to dobrze bo każdy może wybrać coś dla siebie z drugiej zaś czasem trudno podjąć decyzje. Co do wózka to zdecydowaliśmy się z mężem ostatecznie na wielofunkcyjny. Widziałam bardzo fajny na allegro za 969 zł w tym jest również fotelik samochodowy no i większy wybór kolorów niż w sklepie.
fortunata_fofa, czyżbyś miała łóżeczko robione na zamówienie ? Ciekawa jestem jak wygląda, może wkleisz zdjęcie jak je złożycie ?!
Pozdrawiam Was wszystkie,
IVI szybkiego powrotu do zdrówka i dużo wewnętrznej siły w tych trudnych dla Ciebie momentach.