Witajcie :)
Tym razem na dłużej bo mam laptopa w domku :)
tylko do czwartku rana, ale zawsze coś :)
U nas dobrze...poza tym, że pracy nadal nie mam...na szczęście jest ten kebab to nie jest tak tragicznie :) właśnie piszę pracę do szkoły...skubana zadała minimum na 20 stron i to na dodatek po angielsku...masakra...piszę już to od ponad miesiąca i nie mogę skończyć...ale mam już 18 stron więc wiele mi nie zostało...ale muszę się pospieszyć, bo w sobotę trzeba już oddać...
Krystianek zdrowy...rośnie jak na drożdżach...ale nadal ma niedowagę...ale tak już będzie miał do końca życia więc się tym nie martwię...
Delfi współczuję...i oby Oleńka szybko wyzdrowiała...
Nie mam nic na koncie, ale mam coś dla ciebie, a raczej dla Oleńki więc jakby co to zadzwoń do mnie...gg nie mam już, a na nk nie ma ciebie...
Wiecie, ostatnio zaczęłam się zastanawiać nad drugim dzieckiem...nad córeczką...chyba już stęskniłam się za nocnym wstawaniem...:)
Tylko mój mężuś powiedział, że najpierw muszę mieć pracę...więc szukam czegoś na etat...
a tak poza tym to mam do was wielką prośbę...Krystianek bierze udział w pewnym konkursie i potrzebuje wielu głosów...głosować można 1 raz dziennie...i codziennie...A że wy z reguły codziennie jesteście na necie to moja ogromna prośba - możecie na niego głosować? To jest link:
http://www.rosniemyrazem.pl/competition ... 025&cat=ap
Konkurs trwa do 20 kwietnia...bardzo was proszę o głosiki :)