witam , lidziasc gin luteine kazal mi brac od 16 dnia cyklu ale ja tak bralam i mialam problem z owulacja , poniewaz niby luteina chamuje owulke i w tym miesiacu postanowilam brac ja po owulacji , wiec skok temperatury mialam przedwczoraj i dzis temperaturka tez pieka , wiec chyba dzis juz sobie ja wezme
AsiaNL, na to nie ma reguły-trzeba miec pecha,zeby nastepna ciaza byla martwa,albo jakies konkretne zaburzenia
jesli wszystko jest ok to super-mozna sie szybciej starac
ja po poronieniu samoistnym odczekalam jedna @ i zaszlam i jest super :ico_haha_02:
ja po poronieniu samoistnym odczekalam jedna @ i zaszlam i jest super
mi tez tak polozna powiedziala :ico_oczko:
tylko teraz czekam na poronienie, narazie mam niezle bole brzucha i krwawienie ale nie jest bardzo obfite.... męczy mnie juz od ostatniego piątku.... nie wiem co mam myslec... czy wkoncu dojdzie do poronienia czy nie :ico_olaboga:
lidziasc, Juz po wszystkim kochana teraz tylko czekam na @ i staranka o nastepnego dzidziusia :ico_sorki: , ale najpierw konsultacja lekarska, witaminki, kwas foliowy itp. :ico_oczko:
AsiaNL, acha..
to zle zrozumialam.
AsiaNL, strasznie dzielna jestes
To sie stalo jakies pol godzinki temu, a moze troszke wiecej wiec moglas jeszcze nic nie wiedziec :ico_oczko: Teraz zacznie sie planowanie nastepnego dzidziulka tylko czekam na @. :ico_oczko: