ja dzisiaj na nogach od 6.00 na nowy czas o 5.00 :ico_zly:
i moje dziecko dopiero teraz zasnelo
cos sobie maly poprzestawial i teraz ma w ciagu dnia dwie drzemki po 1,5-2h :ico_szoking:
juz nie spi jak wczesniej po 30 min
jak wstanie to zbieram malego i ruszamy na spacerek i mam zamiar dzis duuuzo czasu spedzic na powietrzu bo u nas 17st w cieniu :ico_brawa_01:
no wreszcieeeeee!!!!!!!!!!!!!!!
M pojechal do pracy wiec niedziele dzis spedzimy sami z Szymulkiem
a od jutra mam urlop 2 tyg. wiec mam nadzieje ze bede miala wiecej czasu dla was
siostra jeszcze dzisiaj ma do mnie zadzwonic to mi powie jak ona to przemyslala
ale raczej nie sadze ze zrezygnuje z wyjazdu
zakochala sie szalona i tyle :ico_noniewiem:
juz nawet mialam takie mysli zeby przebukowac te bilety na wrzesien, bo do sierpnia mam umowe i jakby mi ja przedluzyli to poszlabym gdzies w polowie wrzesnia na wychowawczy i wtedy moglibysmy jechac do UK, ale M mnie namawia zebysmy jechali teraz sprobowac....hmmmm i teraz juz nie wiem czy mam sie zwalniac z pracy czy wziasc sobie wychowawczy na 2 mies. a pozniej jak nam sie uda to sie zwolnic, no ale z drugiej strony to jak sie zwolnie jak mnie tutaj nie bedzie? chyba jednak trzeba by bylo postanowic cos od razu...
dobra juz nie smece, dzisiaj bede rozmawiac na ten temat z moja mama wiec jej sie bede zalila ile wlezie :-D
NO TO KOCHANE ZYCZE MILEJ NIEDZIELKI
[ Dodano: 2008-03-30, 10:28 ]
lalkanie obwiniaj sie kochana, przeciez wiadomo ze nie zrobilas to celowo, nasze dzieciaczki teraz zaczynaja byc bardziej ruchliwe i musimy je bardziej pilnowac, ale czasem sie zdarzy ze po prostu cos nam umknie...jestes najlepsza na swiecie mama dla Hanusi i nie zadreczaj sie :ico_nienie:
Dzis moje dziewczynki sa identycznie ubrane: obie maja rozowe bluzeczki, biale rajtuzki i dzinsowe krotkie spodniczki. Chyba im fotke pstrykne
no i gdzie ta fotka??? :ico_oczko:
eska brawo dla Olusia za przespaną nocke :ico_brawa_01: moj niestety sie budzi w nocy wiec daje mu herbatke do picia i spi dalej :-D
Jutro idziemy na szczepienie to sie dowiem co i jak, bo ta masc co na poczatku byla taka rewelacyjna przestala nam pomogac
i jak po wizycie?? nic nie napisalas co lekarz powiedzial na skore Jasia/?
no mamuśka brawa za ten schemat żywienia, super to sobie wymyslilas :-D
ja chcialam ostatnio na zakupkach kupic Szymonowi kaszke przenna ale wszystkie sa na mleku modyfikowanym...a ja mu daje nadal to specjalne mleko pepti wiec nie kupilam tej kaszki :ico_placzek:
Eve oglądałam własnie fotki Szymka z marca i w szoku byłam jak zobaczyłam go prawie stojącego
no Szymon do stania to pierwszy a jeszcze siedzic sam nie umie cwaniaczek mały..
raczej staram sie go nie stawiac, ale on normalnie tak prostuje na sztywno te nozki ze juz czasami nie moge z nim, no wiec stawiam go i patrze co robi a ten nic po porstu chce stanac i tyle :ico_olaboga:
Kacperek waży 8560 i 70 cm długi
super :ico_brawa_01:
kicia, mamo_zuzi wcale sie nie dziwie ze spanikowalyscie ja bym napewno zareagowala tak samo, cale szczescie dzieciaczkom sie nic nie stalo :ico_sorki:
no musimy strzec te nasze skarby, ale wiem po sobie ze czasem sie pomysli dopiero po fakcie :ico_olaboga:
chyba niedługo nam wątek padnie bo tak mało piszemy
kicia no co ty??? nigdy sie tak nie stanie!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ile Wasze dzieciaczki wsuwają mleczka na raz?
Szymon rano dostaje 90ml a przed nocką 120ml
aa i pije mleczko 2 x dziennie ale chyba zwieksze mu to mleko do 4x dziennie/ jak myslicie??
a ona jakoś komentuje swoją decyzję?
no mowi ze nie moze caly czas myslec wiedzienie o kims, sama musimy sobie tez zycie ulozyc
agnieszka no w koncu odpoczniesz od swojego EX :ico_brawa_01:
ewasiek Michałek super śmieszek na fotkach, widac ze pogodne dziecko :ico_haha_01:
idziemy do takiej knajpki na disco
jak imprezka sie udała????
aaa fotelik ktory wybralas bardzo fajniutki./
Dominisiu a za co cię znowu ten męzus przeprasza co? Co on znowu nabroił, no i czemu chcesz go zmieniać/????
no wlasnie, za co znow ten bukiet roz??? ja to pewnie bym przyjela bez slowa, bo moj to pewnie by nie wpadl zeby na przeprosiny kwiaty kupowac :ico_oczko:
mamo_zuzi super ze spodnie w koncu kupione :ico_brawa_01:
a to chyba zawsze tak jest ze jak juz sie jedzie na zakupki to kazdy z czyms wraca..heh przynajmnije wszyscy zadowoleni :-D
[ Dodano: 2008-03-30, 10:29 ]
rany, ale mi wyszedl post
tylko nie bijcie za to :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: