hej Mamusie
ejustysia, mozesz wyslab mi tego mms to ja sprobuje wkleic do nas na watek :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
co do budzenia i wstawania to ja slyszalami to z wielu zrodel ze po porodzie dziciaczki sa aktywne o tych samychporach co w brzuchu, wiec ja bede mila spokoj rano i w nocy :-D :-D kolo 20 Lena cwieczenia zaczyna :-D :-D
ja dzisiaj adama pogonilam do roboty bo jestesmy w lesie z tym remontem a ja sie z dnia na dzien coraz gorzej czuje :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
wiecie co z jedenej strony to zazdrosze Dorze ale z drugiej to :ico_olaboga: :ico_olaboga: my mozemy sobiejescze polezec odpoczac poleniuchowac :-D a ona juz ma dzidzie wiec kupe roboty no i oczywiescie radosci :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2009-03-17, 12:53 ]
Agnieszka i
Misiunia cos sie nie melduja :ico_nienie: moze i one juz tam na porodowkach :-D
tyle na poczatku nas tu bylo a zostala garstka :ico_placzek: :ico_placzek:
[ Dodano: 2009-03-17, 12:55 ]
ale jestm napuchnieta :ico_zly: obraczki nie moge zdjac z palca :ico_zly: butow tez nie moge zalozyc :ico_zly: i do tego twarz ma jak... brak mi slow :ico_zly: to chyba juz naprawde koncowka :ico_sorki: :ico_sorki:
strasznie narzekam :ico_wstydzioch: az mi glupio :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: ale w koncu po to tu jestesmy zeby sie dzielic radosciami ale i zmartwieniami :-D prawda??? :ico_sorki: :ico_sorki:
[ Dodano: 2009-03-17, 12:57 ]
taa napisał/a:
Ja na szczęście nie jestem rozdrażniona, wręcz przeciwnie bardzo spokojna.
to zazdroszcze :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: