18 mar 2009, 21:24
Dorotko urocza i śliczna jest Zosia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a Ty widzę że tryskasz pozytywną energią, to super :-D a tatuś wiadomo, że dumny skoro ma tak cudna córeńkę ;)
Ja dziś od rana byłam w mieście. pojechała rano z mężem on do pracy a ja poszłam do siostry do pracy. Potem zarejestrowałam się do gina i czekałam 3 h. Nie chciało mi sie nigdzie chodzi bo wiatr był dzis tak mocny, że dobrze że mam obciążenie to mnie nie porwało :-D Lekarka powiedziała mi, że nie mam jeszcze rozwarcia, ale że brzuch już mi opadł. Poza tym dała mi skierowanie na krew i mocz bo powiedziałam jej o tym, że skóra mnie swędzi i woli sie upewnić że wszystko ok. No i jeszcze globulki mi przepisała bo mam jakieś bakterie ale mówiła, że to całkiem normalne w ciąży i żeby sie nie martwić, ale lepiej przed porodem podleczyć.
Potem pojechalismy jeszcze do moich rodziców i jak wracaliśmy o 18:15 to już ledwo w aucie mogłam wysiedzieć taki miałam twardy brzuch :ico_sorki:
adka jak na dziewczynkę to Lenka juz spora ale ważne że zdrowa :ico_oczko:
ejustysia, taa ja też czasem czuje jak moje dziecko ma czkawkę bo to rzeczywiście dośc charakterystyczne regularne bicie ;)