dzięki dziewczyny za życzonka dla synusia !!!
jejku to ja Cie bardzo podziwiam, ja bym już sie nie zdecydowała na trzecie takie maleństwo. Moi chłopcy sa tak bardzo zajmujący, że nie wyobrazam sobie jak bym teraz za miesiąc czy dwa miała urodzić kolejnego. Ale kobieta zawsze sobie poradzi tylko trzeba jej dac zadanie do rozwiązania bo tak na "sucho" to zawsze wydaje się o niebo trudniejsze.
ja cały czas teraz powtarzam że moim zdaniem lepiej mieć troje niż dwoje , prościej jakoś , choć wiem że to głupio brzmi , ale chodzi mi o to np że jak mała się urodziła to chłopcy potrafili się razem bawić i zajmowali się sobą a ja miałam czas dla niej i spokojnie mogłam ją nakarmić czy po prostu się nią zająć , a jak urodził się dawid to patryk był sam i często chciał żebym się z nim bawiła , chciał mi pokazywać różne rzeczy i ja byłam taka rozdwojona , teraz najgorsze są tylko wyjścia jak trzeba ich wszystkich ubierać zwłaszcza teraz zimą , ale za to w domu jest wesoło i w sumie to się cieszę bo zawsze marzyłam o takiej rodzince
[ Dodano: 2009-03-19, 08:53 ]
A mój starszy synuś przeszedł dziś chrzest bojowy :-D Pierwszy raz był na wycieczce.
:ico_brawa_01: dla synusia
CZeśc dziewczynki u nas szpital z powodu choroby mojego męża najpierw miał wypadek w pracy po 2 tygodniach ma angine ropną nic nie je tylko śpi i ma wysoką gorączkę,teraz czekam kiedy Dominika zachoruje na anginę.
no to troszkę przekichane masz , ale niestety taka pogoda teraz że o chorobę nie trudno , może jednak mała się jakoś uchroni :ico_noniewiem: