Witam kochane :-D
właśnie piję pyszną kawkę z likierem czekoladowym, bitą śmietaną posypaną czekoladą, no cóż trzeba sie rozpieszczać :-D
w obecnych czasach , ciezko znalesc cięzarówke która przechodziła by ciaze bez powikłań, bez boleśnie, i bez problemowo.....
no chyba że ja :-D :-D
fajne te aukcje na allegro, ja sie rozglądam powoli za jakimiś gadzetami ale coś szukać nie umiem w takich dzieciecych rzeczach...
znalazłam jedynie pościel ale jeszcze nie kupuję, bo nie znam płci dziecka
z ciuszkami też sie wstrzymałam narazie, kupię pare nautralnych
Beatko, kurcze tak mi Ciebie żal :ico_placzek: cały czas masz jakieś dolegliwosci, trzymam kciuki żeby ten koszmar sie wreszcie skończył i żebyś mogła już cieszyć sie tylko noszeniem brzuszka :ico_oczko:
wczoraj byłam u tego kardiologa, zrobił mi badanie ukg serca, wad nie mam, jedynie narazie nie znacząca "szczelinka" w zamknięciu komory serca, ale jest tak mała ze nie daje objawów... czeka mnie jeszcze badanie holtera, bo na ekg nic nie wykazało...
no tyle ze w tym momencie nie miałam tego bólu i lekarz powiedział ze znaleźć u mnie przyczyne to jak szukać igły w stogu siana...
tak jakby dał mi do zrozumienia ze to nie od serca... on twierdzi ze to prawdopodobnie nerwoból- tylko zastanawia mnie to że zawsze wtedy serce mi kołacze jak szalone i robi mi sie ciemno przed oczami... lekarz to chyba zbagatelizował, ale sie nie dałam, domagałam sie dodatkowych badań...
jestem zła jak cholerka, no bo w końcu jak byłam dzieckiem to przeleżałam już troche w szpitalu na serce, tyle ze wypisów nie mam... kazał badać mi puls i cisnienie jak mnie złapie ten ból, chyba bede wozić ze sobą na uczelnie ciśnieniomierz :ico_olaboga:
trzech lekarzy pierwszego kontaktu i ginekolog! słyszeli jakieś szmery na sercu, a ten kardiolog podszedł do mnie jak do histeryczki... :ico_placzek: :ico_placzek:
wczoraj miałam dużo czasu po lekarzu więc walnełam sobie tipsy, dług je robiłam bo trudno robić samej sobie szczególnie lewą ręką, ale wyszły śliczne, troszke sie paprałam z układaniem muszlowych kwiatków ale chyba było warto :-D
tyle ze zrobiłam sobie tym razem długie i troche mam problem z pisaniem na klawiaturze :-D ale daje rade