ojej ja bym chyba niedała rady :ico_olaboga:5 tygodniami druga coreczke (jej pierwszy bebis ma roczek ).
ja tez jestem ciekawa,może zrobisz jakieś zdjęcie i nam pokażesz :-DA jutro sie spotykam na kawke z kolezanka ze szkoly ktora pod koniec lutego urodzila Erica :-) Maly jest mieszanka meksykansko - finska. Ciekawe jak to wyszlo w praktyce
Ja też juz po troszku zapomniałam co czytałam
Kocura fotelik fajniutki,ja nie mam ostatnio czasu żeby pooglądać a poza tym Ł mnie wkurza bo chce kupić jak najtańszy za 150 zł bo on mówi co za różnica w tych fotelikach :ico_puknij: to chyba oczywiste że jeden jest wygodniejszy drugi mniej chociażby to,no czasem to bym go tak palnęła w ta jego durną łepetynę może by mu sie przestawiło.Ale ja wiem co zrobię,zamówię na allegro taki jak mi sie podoba i jak przyjdzie do domu to nie będzie miał wyboru tylko za niego zapłacić,hehe.
Mnie wczoraj nie było bo jakoś tak jak pisałam nie mam czasu ostatnio,rano bylismy na długaśnym spacerze,potem zakupki,dostałam wreszcie nowe żelazko,hihi,potem byli u nas goście.Kacperkowi za bardzo zmiana czasu nie przeszkodziła bo zawsze wstaje o 7 i wczoraj tez wstał(a na stary czas była to 6) :ico_szoking: nie wiem jak on to zrobił dziś tez o 7 pobudka.

:ico_oczko: