czesc dziewczynki musze od razu sie pochwalic!!!!!!
wczoraj brzuch bolal juz jak zawsze ale to wiecie polozylam sie z nadzieja ze zasne i ominie mnie powtorka wczorajszej nocy ale ciagle o tym myslalam i co 5 min brzuch sprawdzalam czy twardnieje no i kopniaka ostalam :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ah nawet nie wiedzie jak sie poczulam nie moge tego opisac wrescie przestalam sie bac znikly najgorsze mysli bo wiem ze moje dzidzi tam jest zdrowe :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: teraz nawet jak o tym wam pisze to mi ze szczescia lezka poleciala :-D :ico_ciezarowka: :ico_wstydzioch: ah mi wstyd jakie mysli mi po glowie wczoraj chodzily :ico_nienie: :ico_olaboga:
Beata_Tychy, wiosne mamy 21 pamietam bo wypada wtedy dzien wagarowicza no i urodziny mojej wychowawczyni z podstawowki i mi data utkwila :-D
dziewczynki u mnie bialo nie ma za to ponuro hmm ale ja mam taki humor ze mi nawet to nie przeszkadza :-)
izuś_85, zebys miala kiedy na ten basen chodzic :-) wszystkie zrzucimy biegajac za naszymi dzieciatkami zobaczycie :-)
[ Dodano: 2009-03-20, 11:22 ]
ps.co do sniadanka to ja wcinam jogobelle truskawkowa z ziarnami
[ Dodano: 2009-03-20, 11:29 ]
dostałam 100zł od matki wiec postanowilam zainwestowac w siebie
kupilam sobie bluzeczki bo takie z krotkim rekawkiem mam tylko krotkie a trzeba brzusio zaslaniac wybralam wiec
http://allegro.pl/item577746594_wiosna_ ... _6019.html
kuzynka taka ma jest dluga i ma luzniutko w brzuszku spokojnie do 7 miesiaca miesca wystarczy :ico_haha_01:
ogladalam ciuchy dla ciezarnych i nic mi sie tam nie podoba naprawde tym bardziej ze nie mam jako tako wielkiego brzucha wiec sobie pozwolilam na takie ciuszki