Dobry wieczor :-)
U nas wszystko Pieknie. Bylismy dzisiaj na urodzinach Thomasa to jest syn mojego szwagra i bylo nawet fajnie,najpierw bylismy na obiadku u tesciow (byly kluski z miesem + salatka pycha :-) ) i pozniej pojechalismy na kawe. I tak szybko dzien minal,dzieci mi juz spia,Marcusek zasnal w aucie a Nicolke niedawno uspalam.Zaraz tez klade sie spac bo zmeczona jestem,i sama sobie winna bo w sobote troche sie za pozno polozylam spac i juz Marcusek mi o 5 30 pobudke zrobil wiec za duzo nie pospalam a dzisiaj musze troche odespac :->
I moja alergia narazie mi dala troche spokoj.. niewiem na jak dlugo.. ale teraz to od czasu do czasu sobie kichne a kataru juz niemam.. wiec poki co mam spokoj :-)
I tak minal mi weekend ladnie.
Iza jeszcze raz duzo zdrowka dla dzieci i dla was wszystkich i dobrze ze masz rodzicow na ktorych mozesz liczyc i zawsze ci pomoga to chocby taki skarb :-) Ja tak mam podobnie jesli chodzi o moich tesciow .. tez jak ich poprosze o pomoc co zdarza sie sporadycznie tez zawsze sa :-) I czekam na fotki twoich skarbow i dzieki za komplemencik .
nowych" lekarzy - jest okropny problem ...zresztą podobnie reagują na wszystkie nowości a "nowe" osoby szczególnie .....
Aginko,wydaje mi sie ze to nie tylko twoje dzieci tak reaguja na nowe osoby nowe twarze .. moje dzieci tez ,maja podobnie.. i jak ktos sie im nie spodoba odrazu jest placz.. :ico_noniewiem:
Gabi my czasami lubimy do Mc Donalda wstapic i cos malego zjesc,i jedzonko tam nam smakuje nie idzie mu nic zarzucic,a ze troche jest niezdrowe no coz.. czasami wolno :-) :ico_haha_02: A lody tez lubie z Mc Donalda.
No nic do juterka,zycze wam milej nocki i dobranoc papa