Ja wróciłam z działki mała już biega jak szalona po działce i wącha kwiatki i biega z konewką - udaje że podlew :ico_oczko: :-D :-D :-D
Wiecie co wróciłam z działki a tu w mojej klatce pełno strażaków trzy wozy strażackie przed domem - wystraszyłam się

okazało się że wsyp się palił :ico_olaboga: dzięki bogu że ktoś szybko się zorientował bo moje okna są niestety obok wsypu :ico_zly:
Pogoda super my dziś kiełbaske na gorąco zjedliśmy na obiad z sałatką z pomidorków i ogórków tak na szybko ale szkoda było mi czasu na gary kiedy taka wiosenka za oknami :509:
Niki pospała w wózku ze dwie godziny na działce ale usnąć nie chciała bo wolała latać między kwiatami choć oczka miała już jak kreseczki :ico_olaboga: dopiero moja mama ją ponosiła i ululała. Jestem skonana a Niki wygląda jak dziecko wojny brudasek mały - ale podobno dziecko brudne to dziecko szczęśliwe zaraz ide ją kąpać i kłaśc spać.
Od dziś samotne nocki :ico_placzek: bo mężuśzaczyna nocne zmiany :ico_placzek: ale może dobrze że teraz bo akurat @ przyjechała :-D
[ Dodano: 2008-03-31, 20:32 ]
Mazia- fotki dostałam pokój śliczniusi a jaka ładna paprotka odbija się w tej szfce nad telewizorem i inne kwiatki też śliczne :ico_brawa_01: - tfu...tfu... żeby nie zauroczyć, piękne rysuneczki na lodówce napewno dzieło Makusi :ico_brawa_01: no i Matyldzia taka słodziusia.
[ Dodano: 2008-03-31, 20:33 ]
Asiu - jak zakupy udane?