A teraz mam kolejną schize ciążową, zaczęłam sie zastanawiać czy aspartam zawarty w gumach do żucia może szkodzić, bo ja codziennie przynajmniej jedną gume żuje. Inaczej nie wytrzymałabym z moją zgagą.
wydaje mi sie ze jest go tak mało, ze nie warto sie tym przejmować...
oby tylko uważać na napoje z aspartamem, ja takich wigóle nie pije, nawet przed ciażą nie piłam, u nas w domku to latem woda, ice tea, Przemek czasem pije 3 cytryny Zbyszko bo lubi, a tak soki i niektóre nektary... w gre wchodzi jeszcze tymbark jabłko-mięta itp, czasem cola ale to już bardziej Przemek niż ja
zimą i jesienią to ja doje litrami herbate z dzbanka :-D :-D milion smaków posiadam wiec nigdy sie nie znudzi :-D :-D
izuś_85, a woda w jaju ci sie nie wygotowała?
na szczęście ja świadoma jestem mojej powrzechnej sklerozy i zawsze leje wiecej wody :ico_puknij: :ico_puknij: bo znam swoje możliwosci, raz makaron tak gotowałam ze z wody krochmal mi sie zrobił :-D :-D :-D a makaron gdzieś zniknoł :ico_olaboga: :ico_olaboga:
[ Dodano: 2009-03-25, 09:08 ]
ech, zaczne sie już powoli zbierać na tą uczelnie, kciuki bardzo pożądane o 12.30 :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: