a nie lepiej byloby ci poczekac i isc na to 4d po co placic 2 razy?
ale ja za jutrzejsze usg nic nie płace, to jest usg kontrolne u nowej ginki, zmieniłam lekarza więc ona chce zobaczyć dziecko bo patrzac na mój brzuch i pod "majtki" twierdziła ze to nawet nie jest 15 tydzień :ico_puknij: :ico_puknij: a ja już wtedy byłam w 17 tygodniu
tylko jak ona mogła to stwierdzić skoro nie zagladała do dzidzi -bo nie ma usg w gabinecie tylko piętro nizej :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: za tydzień mam wizytę na która zabieram zdjecia dzidzi i opis z wszystkimi wymiarami
tak wiec, jak sie dowiem jutro ze wszytsko oki z dzidzią i poznam płeć to spoko, a jak nie to chciałabym isć na te usg co ty idziesz z prenatalnym badaniem
[ Dodano: 2009-03-26, 15:34 ]
a wogóle to wyć mi sie chce jak cholerka :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
nie umiem sie skupić, niczego nauczyc... dostałam wyniki egzaminu z astronomii i co? oczywiscie oblałam a sesja do wtorku i trzy egzaminy na karku :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
wczorajszy też oblałam... :ico_placzek: :ico_placzek:
mam dosć tej budy, meczą mnie ciagle, nie umiem bardziej sie tego nauczyć, myslałam ze napisałam przynajmniej na 4 a tu klops