Widze ze bedziemy x-landerowe czerwcowki :ico_haha_01: My co prawda nie na 100% ale jak wszystko pojdzie zgodnie z planem to tez bedzie zielony XA :-D :-D
Wczoraj wyciaglam meza do 4Kids zeby wozkami pojezdzic :ico_haha_01: Ale nie bylo x-landera xa, mieli tylko xt trojkolowca - jezdzi fajnie ale nie podoba mi sie tak jak tamten. Ogolnie sklep drogi jak diabli, wozki taki od 2000 wzwyz wiec i tak tu nie kupimy no ale poogladac mozna. Pojezdzilam sobie tyk cudem:
dziewczyny no bajka jak sie tym jezdzi :ico_szoking: Jedna reka mozna prowadzic, super skretny i jaki lekki, bylam w szoku ze mozna taki lekki wozek zrobic. No ale cena powyzej 3000 :ico_oczko: Zreszta nie odwazylabym sie takiego kupic, wszyscy by sie gapili na nas chyba :ico_haha_01:
Musimy sie wybrac do jakiegos normalniejszego sklepu z tanszymi alternatywami zeby poogladac chociaz..
Mamy juz 9 kg na plusie, pieknie leci nie powiem :ico_haha_01: A wczoraj pierwszy raz mi sie udalo zjesc caly puchar lodow z Grycana, maz byl w szoku :-D Nigdy mi tak apetyt nie dopisywal.
Wlasnie robie rolade cytrynowa, dawno nie robilam, chyba zjem cala sama :ico_haha_01: a co :ico_haha_01: