:-D , mój brat jak był na chrzcinach to zabrał kilo drożdży :ico_haha_01:, a teściowa przywiozła mi chyba 20paczuszek tych drożdży :ico_olaboga: :ico_puknij: , w

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i ma na imię Amelka :ico_sorki: ślicznie, po prostu prześlicznie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:mamy kolejną marcówkę z kwietniówek :)
no właśnie..heh.. z prawdziwymi to bym wiedziała, co robić... noo, ale poszukam jeszcze dziś może przepisów w necie :ico_sorki:mój brat jak był na chrzcinach to zabrał kilo drożdży :ico_haha_01:

ja nie karmie ale jak juz to trzymam ją na ramieniu i butla na ukos... a karmiąc piersią na leżaco dzis sie przestraszylam bo sie zachlysnela .. az nosem poszlo teraz juz nie zasne przy karmieniua mam pytanko w jakiej pozycji karmicie w nocy z butli???
lekarz mówił ze sie ładnie zrasta no ale ma takie na póltora palca te ciemiączkoi jeszcze jedno-jakie duze były ciemiaczka u waszych dzieciaczków i jakie teraz sa??bo troche sie martwie o tą moja niunie..kurcze zawsze sie cos musi przyplatac :ico_placzek:
dziekuje :ico_sorki: :ico_sorki:milutka204, zdrówka dla mamy, żeby szybko wydobrzała po operacji :ico_sorki:
to się na opuszki palców bada, ale właśnie najlepiej, jak jedna osoba to robi, bo wiadomo, że każdy ma inne...a nie zapisuje wielkosci w książeczce?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider], Bing [Bot] i 1 gość