a mi jest nie dobrze ......i jeszcze mi mezulek zasłabł , myslałam ze zemdleje :ico_olaboga: zadko tak sie zdarza ze wchodzi mu ból w kosc ogonowa i zaczyna dretwiec całe ciało .....musze go wysłac do lekarza :ico_szoking:
a mi jest nie dobrze ......i jeszcze mi mezulek zasłabł
no ładnie :ico_olaboga: i to jeszcze mąż zamiast sie żoną zajmować to sobie zasłabł :ico_olaboga: a ja cos zła sie zrobiłam, i popłakałam troche sama nie wiem czemu chyba znowu hormony
Tak sobie podczytuje kwietniówki i juz wiem, że bardzo nie chce przenosić. Kurcze to straszny stres o malucha jak już powinno być a jeszcze go nie ma.Ja chce donosić ale zdecydowanie nie przenosić. ejustysia tobie na dniach przeskakuje okienko czy mi się wydaje?
[ Dodano: 2009-03-30, 22:19 ]
Kolejna kwietniówka zaczęła rodzic 18 dni przed terminem czyli następne my :ico_brawa_01: :ico_szoking: :ico_brawa_01: . Kurcze nie mogę się doczekać , naszego pierwszego majowego maluszka nawet jesli będzie kwietniowy.
witam wtorkowo !!!
dzisiaj ci nie humor nie dopisuje .....czuje sie jakis słabo psychicznie......zaczynam sie martwic jak to wszystko bedzie czy zdązymy na czas z zakupami czy kasy starczy ......czy córcia bedzie zdrowiutka !!!!
witam rankiem :ico_haha_02:
ja juz po małym śniadanku i herbatce z cytrynka :ico_oczko:
Magda w szkole do 12.30 dziś mój T w pracy :-)
ja muszę ogarnać domek i brać sie za obiadek
wywiesiłam juz pranko wczoraj na noc nastawiłam pieluszki posciel :-)
[ Dodano: 2009-03-31, 08:38 ] zoola27, zobaczysz zdążycie ze wzystkim i wszystko bedzie dobrze :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
ja też jeszcze wielu rzeczy nie mam torby jeszcze nie spakowane będe pakować dopiero w połowie kwietnia jak pokupię reszte rzeczy :-)