a nie moga ci dac kroplowki na przyspieszenie??bo ty masz wieksze rozwarcie niz miala ta moja baska i ja zostawili w szpitalu .Rozwarcie mi się powiększyło do 3 cm,
ojjjj jak się dzieje to się dzieje, najważniejsze, że nic poważnego się mu nie stało - dużo zdrówka dla niegokrzysiek jak wracal z chlopakami z pracy to mieli wypadek
przypuszczam, że by jej nie dali, na dziś ma termin a wiadomo +/- 2 tyg. najwcześniej 7-8 dni po terminie kroplówkę dają, a Twojej szwagierce wody odeszły to ją trzymają, bo z tego co wiem to jest jakiś określony przedział czasowy w jakim trzeba urodzić po odejściu wód, jak nie urodzisz to cięcie, tylko za chiny nie pamiętam ile to :ico_noniewiem:a nie moga ci dac kroplowki na przyspieszenie??bo ty masz wieksze rozwarcie niz miala ta moja baska i ja zostawili w szpitalu .
hahahaha dobre, faceci są śmieszni.Mój teść uwierzył w sms-a od męża, że urodziły się nam dzisiaj bliźniaki No comments co za koleś...
AgaSZa to trzymam kciuki żeby się szybciutko powiększyło.Rozwarcie mi się powiększyło do 3 cm, więc nie jest źle
Oj biedulko, same przeżycia w tej ciąży masz, ale dobrze się zaopiekuj swoim mężusiem to szybciutko dojdzie do siebie. Dobrze, że to się tak skończyło.krzysiek jak wracal z chlopakami z pracy to mieli wypadek
No właśnie ty tam lepiej nic nie kombinuj, tylko bzyku-bzyku codziennie. Niedość, że przyjemne to skuteczne. Zrób jeszcze jakąś ostrą potrawę (bo ponoć ostre też wywołuje skurcze), świeczuszki, muzyczka, seksik i może ruszy :-D :-D :-DAsika co do oleju to od koleżanki mam takiego linka, ale ja szczerze powiedziawszy bałabym się, bo w końcu co ma byc to będzie
http://umamy.homestead.com/porod.html
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: Rany boskie!!!! O sporo się pomylili!!!! A jak urodziła, naturalnie??oi o 2 w nocy baska urodzila dziecko na usg jeszcze w nocy wychodzilo ze wazy 3200 a po urodzeniu ...4100 i 58 cm
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość