01 kwie 2008, 20:55
no i jestem :-D
a ja sie pochwale,bo od 2 tygodni Gabi wola na nocnik,chodzi po domu bez pieluchy i spi tez bez w dzien a w nocy jej zakladam i na spacer tez zakladam,przypomne,ze ona dopiero skonczyla 21 miesiecy :ico_brawa_01: wiem,ze sie chwale ale dumna jestem a co :-D Zuza sikala na nocnik tez wiosna a jest z sierpnia czyli byla jeszcze mlodsza :-)
A u nas tak...ja mam kolezanki wiec nie nazekam ale wszystkie maja male dzieci i cierpi na tym Zuzia bo jej bardzo samotnie.teskni do polski do Lubawki,za przedszkolem,kolezankami,zabawkami,za pokojem a nawet tapczanikiem,nie lubi Belfastu a nawet naszego domu,bardzo nam ciezko z nia rozmawiac,zrobila sie zbuntowana jak nastolatka.Nie ma tu ani jednej kolezanki rowiesniczki.Mojemu malzowi tez tu ni pasi,kultura i metalnosc anglikow go meczy i wkurza,no i pogoda tez.ja tam dzielna baba jestem,cizko mi bo ni znam jezora ale jakos daje rade.mam dom,choc wynajety to sie ciesze,bo zawsze o domu marzylam.zycie nie bylo do tej pory lekkie,przeszlismy swoje,ja dostalam zmarszczek a M siwych wlosow ale czas zapomniec o tym bo teraz juz coraz lepiej,zaczynaja nam wyplacac swiadczenia od panstwa,bo na nie sie dlugo czeka.bedzie lzej.co do lekarzy to za wiele nie napisze,na razie jest ok ale mamy problem z lekami,nie ma tu takich jak Zuza bierze.Zdjecia mialam ladne i nawet duzo ale malz formatowal kompa i skasowalo...nie musze mowic jak sie czulam i jakimi slowami rzucalam :ico_zly: od lutego mam ciag dalszy fotek,jak tylko znajde czas bo wiecie ,ze go trzeba to sie pochwale,moze zaraz chociaz kilka wzuce.ale byki wale ale to przez ta klawiature :ico_wstydzioch: