Wiki spi to jestem na momentcik DLA EMI
KAMILKO duzo duzo zdrowka dla Tomusia :ico_sorki: :ico_sorki: i oby ciebie bakcyle nie rozlozyly :ico_sorki: :ico_sorki: ANIU wiem ze dasz sobie rade jako mamuska 2 dzieci,ja mam teraz szkole zycia jak mam Arusia pod opieka on w czerwcu bedzie mial 2 latka,pobawi sie z Wiki a czasami ja walnie,no trzeba uwazac ale dasz rade tym bardziej ze Heleneczka bedzie chodzaca a dzidziolek malusi w łózeczku!!Bedzie dobrze :-D :-D Arus to z poczatku wogole nie zauwazal malego braciszka,a teraz wstanie to biegnie do dzidziolka ech piekne to Jest!! to zmykam DOBRANOC 
,Wiki ma katarek chyba Arus ja zarazil bo gile z nosa mu lecialy ech coz zrobic!!ALINKO gratuluje chrzcin Vaneski i dobrze ze sie udala impreza! a zachowanie tesciowej
,mi moja tez wstydu na chrzcinach narobila i wogole szkoda gadac!!!!Edytko niewiem co moze byc twojej Wikuni :ico_noniewiem: ,moze zabki i dlatego taka jest??Niemam pojecia!U nas nocka do bani Wiki płakała na spaniu sprawdzałam czy może brzusio ale był miękki więc nie wiem co to może być , maruda z niej straszna cały czas nosić by się chciała a jak dam ją na ziemię to ryczy i co ja mam zrobić?
:ico_puknij: :ico_puknij: używac :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:urzywamy
no nie wiem co mi sie dzisiaj stalo wszystko przez "rz" hehe Papieza :ico_sorki: :ico_sorki:Papierza
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość