01 kwie 2009, 08:43
Jestem pierwsza :-) dzis.Ja juz nie spie od 6 i tak chodze po domku,pojadłam juz ,a zgaga daje mi popalic az gardło mam podraznione buuuuu.eve dzieki ,kupie dzis ten renni moze pomoze i kupie sobie migdały a pije mleko troszke mi ulzyło.Malutkaniunia nie przemeczaj sie,mi tez wczoraj brzusio twardniał ,jednak trzeba wszystko po woli robic i na raty bo potem daje sie we znaki. :-). Moja Wiki cos ostatnio spokojniejsza jest,nieraz pukam po brzuszku zeby dała kopa mamie porzadnego :-) ,moze dzis sie rozbryka.Na obiadek dzis mam pierozki z kapusta i grzybkami i barszczyk czerwony.Na 15 ide dzis na SZR,ostatnio nie byłam ale juz dzis ide.Pogode mamy piekna,oby tylko tak dalej. :ico_brawa_01: Lalka a od kiedy mozna zakładac rajtuski dziecku,bo tak mysle czy nie kupic pare par dla małej?zamiast pajacow bym ubrała i jakas bluzeczke?.Ja do szpitala kupuje chusteczki bambino ,krem bambino i linomag takie rzeczy mowiła połozna ze trzeba wziasc a w domu nie wiem co bede uzywac jeszcze ale tez mysle o OILATUM,do kapieli,chusteczki nie wiem jak beda dobre te bambino to zostane przy nich a oliwkowac tu mowili na SZR głowke mamy zeby ciemieniucha schodziła ładnie ale musze sie jeszcze zapytac bo moze cos pokreciłam :-).O JOHNSON,tez słyszałam ze uczulaja ale ja uzywam teraz do kapieli i jest oki,ja mysle ze to indiwidualna sprawa bo kazdy ma inna skore wiec trzeba po prostu wyprobowac.Oliwka z HIPP bardzo ładnie pachnie bo dostałam probke mała na szkole rodzenia.Lalka a mozesz zrobic taka liste jak bedzie Ci sie chciało co musi wziasc kobieta czyli my mamusie :ico_haha_02: do szpitala.Ale sie rozpisłam. :-)
[ Dodano: 2009-04-01, 08:44 ]
Katka, Czesc ,zanim napisłam posta to mnie ubiegłas hahahaha :ico_haha_02: ,miłego dnia.
[ Dodano: 2009-04-01, 08:45 ]
A stawiam za 26 tydzien :ico_tort: :ico_brawa_01: :-D .
[ Dodano: 2009-04-01, 08:56 ]
A jeszcze dziewczyny jak bedziecie widziec fajny sweterek ciazowy na allegro,bo szukam dajcie linka :-) dzieki z gory.