witam was kochane z południa:)
dopiero sniadanie skonczylam i herbatke dopijam i was doczytuje,bo tak mi jakos zeszlo,....
,...musialam rano isc jak zwykle po zakupy,pozniej raz jeszcze do przychodni po recepty dlla mojego M,bo przeciez sam sie nie pofatyguje :ico_puknij:
no i do apteki tez...i dopiero niedawno wrocilam,ale pieknie dzis na dworku,jeszcze ładniej i cieplej niz wczorj,wiosna sie zblizyla-i to nie prima aprilis tylko prawda!!!
:ico_brawa_01: tweety :ico_brawa_01: gratuluje synusia
najwazniejsze,ze zdrowiutki:)
Beata_Tychy, moje dzidzi tez mi odpowiada i sie wierci czesto,aaaaaaa i jak siedze przsy kompie to wlasnie trzymam reke na brzusiu :-D :-D :-D
zawsze to razniej
megi5566, piekna t wiosna u mnie za oknem w ogrodeczku tez juz dawno sie kwiatunie pojawily,ale poczeka na wiecej to wkleje focie :ico_oczko:
a i gratuluje kopniakow-nareszcie,teraz bedziesz je czuc coraz czesciej :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2009-04-01, 12:23 ]
No prosze, Ty idziesz z Mopem a ja z Mezem :ico_smiechbig:
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
a kto chodzi z wami??? :-D
[ Dodano: 2009-04-01, 12:25 ]
aaaaaaaaaaaale sie zagapiłam
stawiam :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: i:ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko:
oraz :ico_obiadek: dla betinki
za VI okienko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: