Acha Adka chyba słabo ją widziała bo powiedziała,ze nie ładna hahahahah.
hahah ma humor. A tak na serio wczoraj była na twarzy taka opuchnięta - mówię o Lence i tak rysów twarzy dobrze nie było widać. Dzisiaj już tak opuchlizna schodzi i mówię wam cudo.
Misiunia_29 ty to masz z tą ospą :-) Z tego co pamiętam to lekarz powiedział żebyś się nią nie przejmowała.
Ciekawa jestem co u Agnieszki.
Nie pamiętam żeby Adka wspomniła coś że będzie miała cc ?? chyba że coś przeoczyłam.
Ale tutaj pustki :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
taa, wszystkie na porodówkach , dlatego pustki - dorcia dziś chyba wychodzi z zosieńką, ja mam wizytke więc sie szykuje, a adka wiem, że bała sie porodu i kiedyś tam w przeszłości chciała cc
Ja to Lence zazrościć będę jesli rzeczywiście do taty bedzie podobna. Starsza córka Adama do niego podobna i mówię Wam śliczna jest , cera jak mulatka, piekne czarne włosy.
Lenka pewnie do siostry podobna bedzie, szczęściara
Lenka pewnie do siostry podobna bedzie, szczęściara
moje właśnie pierwsze skojarzenie jak zobaczyłam Lenkę że podobna do Patrycji (Adama córki). Asika ma rację naprawdę śliczna dziewczyna :ico_brawa_01: .
28. 03 urodził się mój synuś Kubuś miał 3000 g i 50 cm i dostal 10 punktów poród da się przeżyć choć mój 12 godzinny ale Kubuś jest cudowny a jaki malutki
nastka, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ja tak czułam, że ty do marca dołączysz, brawo, jak będziesz miała chwilke to pochwal sie zdjęciem