z ciocią:
n spacerku:
takie ostatnio nagminnie robi miny :-D /Szymon za 80lat/
na panelach najlepiej:
a kuku:

dawaj przepis jak ustawic tak mezula??? :-Do 4.55 sie obudzila i gadala :ico_olaboga: wiec w wyrazie buntu wstalam i poszlam spac na sofe do salonu :-) A mezu z nia walczyl
ja pewnie tez bym sie nie domyslila ze glodny jak jadl 2h temu :ico_oczko:Tak to wlasnie dwie mamuski walczyly chyba z godzine z Wieeelkim Glodem malego Jasia :-D
to sprytne wykorzystanie to mialam na mysli zakupki :-D :-D :-Dno ladnie , mamy mala balamuciare na tik-taku :-D Skad ty na to wszystko energie bierzesz Eve?
no ja tez same negatywne opinie slyszalam na temat chodzikow, ale jakos tak bardzo mnie kusi zakup jakiegos fajnego dla Szymcia/hmmm musze sie zastanowic.ale z drugiej strony czytałam na forum o chodzikach i podobno lekarze,szczególnie ortopedzi,zabraniają wkładać dzieci do chodzików bo źle się rozwijają,później zaczynają chodzić i mówić
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: dla mnie wszystko jest szokiem/ no moze oprocz kaszek :ico_oczko: /Uwaga wymieniam potrawy :-D : kotlety mielone z makaronem (zmiksowane), gotowane mieso, fsola plus ziemniaki zmiksowane plus mala porcja puddingu czekoladowego :ico_szoking: spaghetti z sosem pomidorowym (sos nieprzyprawiony), lod waniliowy :ico_szoking: , kielbasa pieczona w piekarniku, pognieciona z odrobina maslanki i musztardy :587: , paluszki rybne, francuski omlet z 1 jajka, zupa szpinakowa, watrobka smazona :ico_szoking: , oraz wszystkie kaszki np: z platkow ryzowych, z platkow owsianych, z maki graham :ico_szoking: , kaszka manna (wreszcie cos normalnego :-D ) , kaszka kukurydziana.

juz podaje: wstajemy, nakladamy szlafrok, zamykamy za soba drzwi i kladziemy sie spac w drugim pokoju nakrywajac poduszka glowe :-D I udajemy niezywa :-) :-Ddawaj przepis jak ustawic tak mezula???

i KOCURKA dzięki za życzonka Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 1 gość