witam wczoraj nie napisalam bo nie mialam kiedy mala byla rozdrazniona myslalam ze bedzie przesypiac noce ale pobudka 24:30 i 4:30 mały głodomorek z niej :ico_olaboga: :ico_olaboga: moze sie przyzwyczaji i vbedzie przesypuiac noc????
u nas jest tak nie wytrzymuje 3 godizn do nastepnej butli wiec dopajam herbata ale tylko 140 ml na dzien a tak to woda przegotowana...w nocy wypila 70 ml wody przegotowanej a potem placz i 80 ml mleka! no i katarek zlapalismy;(;( takze podaje jej krople mucofluid bo w srode szczepienie;/
dlatego tez nie nalezy przegrzewac dziecka ehh dzis ja ubiore cieplej a w cinki taki kombinezonik wsadze z miśka.... i koc akrylowy i styka
ja mi tylko na leżaco :ico_olaboga:
ja zawsze na leżacą karmiłam
probje jej dawac herbate bo zaczynaj sie problemy z kupa..biedna sie dzis rano tak meczyła i nie wiedziam jak je pomoc..a jak wypije trozke tej herbatki to poxniej nie za duzo mleka zje :ico_olaboga: czy jest cos co jej moge podac zamiast tej herbatki ????
zamiast herbatki woda przegotowana i ją mozesz przepajac ile tylko chcesz
[ Dodano: 2009-04-04, 09:13 ]
a wogole n noc mialam tragiczna i dzien tez sie zapowiada dusilam sie zawroty glowy i nudnosci./.... bo biore lek na powstrzymanie pokarmu jest o wiele w piersiach lepiej po nim ale na duszy ciezko.... :(
[ Dodano: 2009-04-04, 09:16 ]
a to rozklad z wczrajszego dnia
1:40 - 130 ml mleka
5:20 20 ml herbaty i 60 ml mleka
7:50 - 120 mleko
10:30 - 60 herbaty
11:30 100 mleko
14:30 - 80 mleko
16:30 - 60 herbata
17 - 100 mleko
20- 160 mleko
24:30 - 70 ml wody i 80 mleko
tak udalo mi sie ją przekupic pulpecik z niej a ona tylko by jadla ;( nie wiem czego tak ale chyba wdla sie w mojego brata z dziecinstwa on tak duzo jadl od 2 mies kaszki kukurydzane