02 kwie 2008, 11:32
Nocnik Wojtuś robi siusui na nocnikczku i kupkę też, nie ucieka pod warunkiem, że nicnik "ogrzeję" ciepłą wodą ablo potre dłonią, jak jest zimny to jest płacz, krzyk i lament, więc juz jak widze, że "idze coś grubszego" :-D to pędem do łazienki i gorącą wodą polewam nocnik i wtedy wsio ok.
Chwalę się Mam nowy, bardzo kobiecy telefon komórkowy :ico_brawa_01: SAMSUNG, taki wysuwany, malisi, delikatny ...typowo kobiecy!
Kupiłam Wojtusiowu fajne dwie czapeczki, mam juz zdjęcia ale mąż gdzieś wsadził kabet i jak przyjdzie to zaraz Wam zapodam zdjęcia!
Juto jake na to szczegółowe USG -mam stresa- a w poniedziałek ide na wizyte kontrolną do mojego ginekologa!
Karolas Jakie to zmutne...trzymaj się kochana, musicie teraz wspierac babcie! Bądź dzielna!
Olala Pozdrów siostre i powiedz, że będzie dobrze i damy sobie rade... Jeśli dzidziuś urodzi się wegług @ (ok. 23 maja) to pomiędzy moimi dzieciakami będzie dokładnie 15 miesięcy różnicy jesli jednak zachacze tak jak twierdzi mój gin o 1-5 czerwiec to będzie 16 miesiecy ...E tam...będzie dobrze :-D :-D Musi! Ślivzne zdjęcia!
Zazdroszczę Wam dziewczyny tych przygotowań do spotkania :ico_placzek: Ale się macie dobrze!