Niestety,nie mam z tym doświadczenia więc nic nie mogę doradzić.Jeśli dobrze tolerowałaś hormony to może spróbuj.A te zastrzyki nie mają wpływu na pokarm?(bo karmisz chyba piersią?)Dziewczyny czy ktoras z was miala zastrzyk antykoncepcyjny?
Niestety,nie mam z tym doświadczenia więc nic nie mogę doradzić.Jeśli dobrze tolerowałaś hormony to może spróbuj.A te zastrzyki nie mają wpływu na pokarm?(bo karmisz chyba piersią?)Dziewczyny czy ktoras z was miala zastrzyk antykoncepcyjny?
Ja nie miałam,ale koleżanka tak i twierdzi,ze źle się czuła (zawroty głowy,mdłosci) i plamiła...ale pewnie na każdą kobietę działa inaczej,tak jak pigułki-jedne kobiety czują się po nich dobrze,a inne fatalnie...myślę,że powinnaś spróbować i obserwować reakcję organizmuDziewczyny czy ktoras z was miala zastrzyk antykoncepcyjny?Dobry on jest?Bo mi gin przepisala i newiem czy moge mu zaufac...

Gratulacje!!!Baska moja szwagierka w nocy urodzila ok 2 godz coreczke-Anastazje.
wazyla 4100 i miala 57cm
a o co chodzi bo ja kurcze nie w temacie jestemkupilyscie juz gazetke z lidzia i Pysia ?????????????wyslij przepis
ooo to wcześnie. Ale moja koleżanka w 3 miesiącu już miala sporawy brzuszek także i u Ciebie może byc juz widaćwiecie co albo mi się wydaje albo... naprawdę widać już mój brzuch
baaardzo ładne wszystkie imiona. Mi się bardzo podobają :ico_brawa_01:wczoraj wybieraliśmy imiona dla dziewczynki....stanęło na Mai, Juli i Judycie.....
no wlasnie chwal się szybciutko :ico_brawa_01:JustynaiGabi, to pochwal sie brzusiem
nie ma wersji on-line??? :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:kupilyscie juz gazetke z lidzia i Pysia ?????????????wyslij przepis :-D
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider], Google Adsense [Bot] i 1 gość