02 kwie 2008, 12:39
myszka_f, ja tez zadzwoiłam do Osjakowa!! Dowiedziałam sie tego co Ty. Powiedziała też że tylko 4 domki są z łazienkami. Dla innych są oddzielne miejsca prysznicowe. No i te 4 z łazienką mają większy aneks kuchenny, a w pozostałych są : stól krzesła i lodówka, ale bez kuchenki gazowej. Powiedziała ze jest kilka domków 3 osobowych więc zapytałam co z tymi 5-6 osobowymi, czy trzeba płacic za miejsca do spania nawet jak nie ebdzie w domku tyle osób, a ona mówi że to sa oddzielne pokoje więc dwie rodziny mogłyby spac w jednym domku i koszt 70 zł, dzieli się na połowę. To też mogłoby być spoko!! No coż, chyba ten OSjaków rzeczywiście lepszy. Popatrzyłam na zdjęcia z Antonina i to jest taki barzdiej zalew na ładną pogodę do popływania, a Osjaków to bardziej na wyjazd z dziecmi, takie alejki, dużo zieleni... No i mam blizej niż do Antonina!! :-D
karolas Twój Dawid ma o tydzień poźniej urodziny niż moja siastra! Moja Ania kończy 30 lat dokladnie 17 kwietnia!! A moja mama 23 kwietnia kończy 55 lat!!!
Właśnie oddzwoniła do mnie właścicielka tego obiektu w Osjakowie!!
Zapytałam jak to jest z wolnymi miejscami na ten nasz weekend i powiedziała że tych domków o podwyższonym standardzie juz nie ma ale pod koniec tygodnia mają potwierdzić rezerwacje ludzie którzy zaklepali dwa domki 6 osobowe z kuchnią i łązienka. Tam są osobne pokoje ale z drugiej strony czy bedziemy chcieć mieszkac w jednym domu?? A poza tym to nie wiem ile osób tak naprawde chce jechać czy to nie jest za mało miejsc??? Ona cos mówiła o dostawkach ale co nas urządza dodatkowa kanapa, w sumie to nie sądze żeby nasi mężowie się na to zgodzili... Chyab jednak musimy cos innego poszukać!