trzeba było powiedzieć że jak go tak nauczy to potem bedzie przychodzić i nosic po każdym jedzeniu bo Ty masz też inne rzeczy do roboty, co za głupota....ona na to ze dziecko po jedzeniu to z godzine trzeba nosic
olej - Wasze chrzciny, a mąż co na to?to juz jej nie pasuje
ja przez to przechodziłam jako dziecko wiec sie nie martw..to raczej zabieg niz operacja i mała nic nie bedzie czuc a poxniej tez nie boli tylko trzeba jakis czas jesc płynne zeczy nie za gorace, ja byłam wniobowizieta bo mogłam jesc lody :-D :-Dmiałam dylemat czy wycinac jej migdałek, od stycznia na konsultacje jeździliśmy itd. ale już pio dylemacie - badania słuchu fatalne - lekarka powiedziała by operować bez dwóch zdań...więc 17-go kwietnia operacja - dziewczyny jak ja się boje bardzo.....
ja jej tak za kazdym razem mowie tylko jakos slabo do niej dociera...trzeba było powiedzieć że jak go tak nauczy to potem bedzie przychodzić i nosic po każdym jedzeniu bo Ty masz też inne rzeczy do roboty, co za głupota....
niby mowi ze zrobimy po swojemu i tak ale widze ze z niego to taki troche synus mamusi :ico_zly: bardzo duzo rzeczy jej mowi a potem to wychodzi np w rozmowie.Wasze chrzciny, a mąż co na to?
dokladnie. nie martw sie. mojej kolezanki corka miala niedawno wycinany migdalek i nic a nic to nie bolalo. dziecko wogole nie cierpialo. to taki zabieg kosmetyczny. duzo dzieci go przechodzi :-)Beatris60 napisał/a:
miałam dylemat czy wycinac jej migdałek, od stycznia na konsultacje jeździliśmy itd. ale już pio dylemacie - badania słuchu fatalne - lekarka powiedziała by operować bez dwóch zdań...więc 17-go kwietnia operacja - dziewczyny jak ja się boje bardzo.....
ja przez to przechodziłam jako dziecko wiec sie nie martw..to raczej zabieg niz operacja i mała nic nie bedzie czuc a poxniej tez nie boli tylko trzeba jakis czas jesc płynne zeczy nie za gorace, ja byłam wniobowizieta bo mogłam jesc lody
ja daje ale nie zawszea w nocy tez dajecie ta herbatke do picia??
niby ja tez ale nie chce sie klocic... :ico_noniewiem:ja bym postawiła na swoim..w koncu to chrzciny Waszego dziecka..

prawidlowo jednak powinno dawac sie herbatke przy kazdym karmieniu... wiec to mit ze tylko 2 razy dziennie :-)herbatki tylko w dzień daje,

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość