08 kwie 2009, 06:23
Witam porannie, i stawiam :ico_kawa:
ja dziś od 4.00 na nogach, mój Przemcio właśnie wyjechał na delegacje :ico_placzek: no i zostałam sama na 3 dni, wróci na świeta i znów wyjedzie :ico_placzek: no ale pieniążki dla dzidzi chce zarobić
betina, super spacerek a Daisulka jak zawsze piękna, prawdziwa dama
Dieselek też się ładnie prezentuje :ico_oczko: :ico_oczko: szczęśliwe oba pewnie żbiczki
ja wczoraj poszłam znów z Hakerem na polanke znów sie wyszalał, jak usiadłyśmy z koleżanką na ławce pod blokiem to zakopywał sie w chłodnym piachu
dziś mam usg, już się nie mogę doczekać aż zobacze serduszko no i kiedy moja kruszynka pokaze co ma miedzy nóżkami :-D :-D
wczoraj leżeliśmy sobie na łózku i Przemcio trzymał brzuszka, tak ładnie mówił do brzusia ze dostał lekkie kopniaczki od dzidzi, tak delikatne ale wyczuwalne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: cieszył sie strasznie
już sobie nie potrafie wyobrazić jak bardzo on będzie kochał to maleństwo
[ Dodano: 2009-04-08, 06:41 ]
dziewczyny znacie jakiś dobry sposób na problemy ze spaniem?
mam psa wiec chodze z nim na wieczorne spacery i wietrzę sie z pół godziny na balkonie,
pije melise, ciepłe mleko, byłam wczoraj u lekarza i nie mogła mi przepisac nawet kropelek ziołowych
zasypaim jak dziecko o 21.00-22.00, aż nagle budze sie o 2.00 i zasnać nie umiem aż do 6.00 i tak codziennie... juz mam dośc, chodze cały dzień z bólem głowy, popołudniu nie spię bo nie umiem, próbowałam później chodzic spać np o 24.00 to wstawałam wtedy o 3.00-4.00 i do 7.00 nie mogłam spać...
ratunku :ico_placzek: :ico_placzek: