02 kwie 2008, 19:40
Aniu lelek pije wode (zupelnie jak zwierze jak to moj tesc lubi powiedziec hihi i tatus rowniez czasami napomknie hehe) i osadu nie ma. zreszta powiem ci ze wczesniej pijal herbatke i tez tylko smoki byly zabarwione.
Frydza ja bym zrobila szwedzki buffet a nie taki tradycyjny obiad, i tak przy stole ciezko bedzie ludzi zmiescic
u nas nie byloby szans bo my mamy stol 4osobowy
zreszta my nie szykujemy takiej tradycyjnej imprezy.
tylko taka jak zwykle wygladaja u nas imprezy w wiekszym gronie hihi
nie bedzie mszy
ani rodziny
znajomi z dziecmi
i jedzonko do koloru do wyboru
grill bylby dobrym rozwiazaniem
i party na ogrodzie
basenik na sloncu
pluskajace maluchy,
no zobaczymy czy pogoda dopisze
i czy dzieciaki sie nie rozjada na wakacje i tylko my z adasiem nie bedziemy pupy moczyc w basenie i szaszlykow z grilla wygryzac hihi
oby bylo nas znacznie wiecej!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alinko ciesze sie ze jestes
niedalej jak wczoraj myslalam o tobie, zapomnialam zupelnie ze pojechaliscie na litwe ochrzcic mala... super ze taka piekna scenerie zafundowaliscie malej i ze wszystko poszlo sprawnie i wesolo
no tak maly wyjatek.. tesciowa :ico_zly:
jakas krolowa? bezczelny typ ci sie trafil , wybacz ale nie zalsuguje na delikatne okreslenie, choc i to nie oddaje dosadnie jej zachowania :ico_zly:
madziu to prawda ze pigulki moga obnizyc libido.. ja odkad zaczelam brac to tez jakby potencjal spadl.. a moze z wiekiem mi sie odmienilo.. kiedys codziennie a nawet czesciej.. a teraz raz w tygodniu mnie zadowala.. ale jak juz sie rozkreci to jest.. super :ico_wstydzioch:
moze sprobuj odstawic..
ja nawet jak nie biore to juz mam tak samo.. wiec niekoniecznie to sprawka pigulek hehe
zaczelam tego posta dobre dwie godziny temu hehe
w tym czasie adas juz wrocil
zjedlismy racuchy.. udaly sie :ico_oczko:
lelek wlasnie wcina salatke.. zrobilam mu 25g kurczaka ugotowanego,plaster ogorka, maly pomidor,50g awokado, lyzka jog naturalnego, i wszystko do blendera..
nawet mi smakowalo
musz cos takiego przyrzadzic, ale w kawalkach oczywiscie hehe
a na obiad kurczak ze slodkim ziemniakiem i jablkiem (chyba wam nie podawalam)
100g filetu z kurczaka
pół jablka
40g cebuli
1 slodki ziemniak
maslo
cebule poddusic 2-3 min na masle
dodac kurczaka
na koncu reszte skladnikow zalac woda i gotowac pod przykryciem 15min
Nasza czwarta siostra Ania (przyjaciolka mojej siostry) urodzila dzisiaj synka Gabrysia!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
wlasnie mama nam zadzwonila...
juz sie nie moge doczekac az za miesiac go utule.. hehe poki co gromadze ubranka dla malenstwa :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2008-04-02, 19:59 ]
Frydza u mnie podobnie... adas zawsze dba by zonka byla zadowolona hehe hehe bo on tez z tych szybszych hehe
i tak jak kamila pisze.. nawet jak checi brak to on potrafi szybko sprawic, ze sie pojawiaja :ico_oczko:
my zawsze w weekendowe poranki..szalelejmy :ico_wstydzioch: ... wtedy najlepiej nam pasuje i juz hihi
nie wiem co to bedzie jak lelus bedzie kumał i odpadna nam te poranne chwile rozkoszy... hihi
Aniu my tez myslimy o wyjsciu do zoo, natura center , lub safarii, cos ze zwierzakami.. tutaj wybor spory hehe jeszcze slyszalam o stumilowym lesie...
ale oczywiscie imprezka tez sie odbedzie... obowiazkowo!!!
a co do mszy, u nas mimo ze rodzice jak najbardziej wierzacy i praktykujacy, ale nigdy o takim zwyczaju nie slyszalam...
[ Dodano: 2008-04-02, 20:11 ]
Alinko to prawda waneska caly Karol,
a wygladala jak ksiezniczka... :ico_brawa_01: