to niech sam posprzatamąz tez grymasi bo nie mam czasu posprzatac

po 1 nie umie i nie lubi a po 2 zrobi to z wielką łaską jak go po godzinie proszenia przekonam :ico_olaboga: powiedzialam ze nie bede sprzatac bo nie mam kiedy i troche ogarnal tylko kuchnieto niech sam posprzata

chyba bardziej mu sie nie chce a nie ze nie umie, powiedz mu ze jak nie bedzie sprzatał to sie nigdy nie nauczypo 1 nie umie i nie lubi
czyżby imienniczki?? :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Babcia sie pytała upewniała czy ona naprawde ma na imie Emilka i taka szczesliwa była.
a ile według Ciebie ma zjeść dziecko po godzinnej przewie ??? Nic dziwnego, że płacze, pewnie po prostu brzuch ją od tego boli. Spróbuj sama jeść co godzinę, a gwarantuję Ci, że też nie będziesz się dobrze czuła. Przetrzymaj ja co najmniej do dwóch godzin i stopniowo zwiększaj odstępy.a moja znow je i apetyt tez niby ma ale tylko po 60 ml..... i co godzine ehhhh
nie, niestety, tylko trza go brać, jak się Wam obojgu podoba :-DNiestety nadal podoba się nam ten dom, który jest trochę za drogi. Niepotrzebnie go obejrzeliśmy, bo teraz nic innego nam się już nie podoba :ico_zly:
o właśnie, to chyba będzie najlepsze :ico_sorki:Spróbuj sama jeść co godzinę, a gwarantuję Ci, że też nie będziesz się dobrze czuła.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 1 gość