to chyba jak wiekszosc dzieciaków..moja tez to uwielbiaMały cały dzień był super grzeczny, on lubi być przewożony czy to wózkiem czy samochodem.
[ Dodano: 2009-04-09, 22:18 ]
moja niunia spi ale co niespokojnie..nie wiem dlaczego..
:ico_sorki:moja niunia spi ale co niespokojnie..nie wiem dlaczego..
na stycznowki 2010 chcesz zdążyć?? :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :-D :-D :-Dnajwazniejsze ze nocke spedzimy razem... :-D
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: suprr, niech się pobyczy chłop Twój w domowych pieleszach...a my z mezem :564: ale rano jedzie znow w trase ale taka krotka do Radomia i juz po poludniu bedzie :ico_brawa_01:
no ba :-D jasne, że tak... od razu jakos raźniej mi...ananke super ze mama juz jest :ico_brawa_01: pewnie sie za nia stesknilas...
noo, szybko się uczy, jak "służbę" wzywać do siebie :-Dspryciarz z niego :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Emi mala i Emi duza- 86 lat róznicyczyżby imienniczki?? :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
tfu tfu :ico_sorki: ani nam to w glowie :ico_sorki: przynajmniej przez nastepne 50 lat :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_sorki:na stycznowki 2010 chcesz zdążyć??
no od czasu do czasu moze... ale niech nie narzeka bo zonka to mu dzisiaj specjalnie zupke o 6 rano robila zeby po przyjezdzie mial cieply posilek :ico_szoking: :-Dsuprr, niech się pobyczy chłop Twój w domowych pieleszach...
oj wierze ci wierze...od razu jakos raźniej mi...
:-D :-D :-Dszybko się uczy, jak "służbę" wzywać do siebie

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 1 gość