witam ja dopiero teraz bo jakos tak mi dzis siły brakowało do pisania, od rana nerwy miałam, najpierw syneczek mi dał w kosć, bo nie chciał iśc wogóle na drzemke chociaz oczka juz prawie zamkniete wiec mimo deszczu musiałąm go na balkonik wystawiac i juz po minucie słodko chrapał :-)
a pózniej czekała mnie jeszcze ciezka rozmowa z bratem, bo ma nowa dziewczynke, nawet fajna tylko ze pali papierosy i to w pokoju obok naszej sypialni, gdzie spi Pawełek a że drzwi maja strasznie nieszczelne wiec wszedzie czuc dym :ico_zly: a ja na to strawsznie uczulona jestem, wiec powiedziłam mu ze albo sobie drzwi wymienia albo koniec kopcenia, bo nie beda mi synka zatruwac :ico_nienie:
I na poprawe humorkuupiekłam serniczka wiec stawiam wszystkim ciacho, szczególnie za te posty powcinane :-D
Abegano, brawa za pierwszy dzionek w pracy i oczywiście dla córeczki za to ze była grzeczniutka
Sylwia super, ze z Kubusiem już wszystko Oki i przynajmniej się nie musisz martwić bo wazy super, tylko nie dla twojego kregosłupka, ale może niedługo nasze maluszki się same naucza biegac i troszke nam plecki odpoczna bo mi już troszke siadaja
Basiu ogromniaste brawa za postępy Tadzia, a ty tez się pewnie nie obejrzysz obejrzysz będzie za Tadzikiem po domu biegac
Aniu mam nadzije ze zabeczki się szybka pojawią i Amalia szybko wyzdrowieje, biedne te nasze maluszki
Violu cudna ta moja przyszła synowa :-D
Malhyn mój mąż prowadzi warsztat wiec może ci polecic autokomisy ale z Nysy, wiec to chyba ciut daleko, ale zawsze możecie do nas na kawke wpaśc
[ Dodano: 2008-04-02, 19:15 ]
a to nasze świateczne foteczki