13 kwie 2009, 19:33
fortunata_fofa, ja Ci powiem tak - jak obserwuje kwietniówki to praktycznie żadna nie miała objawów, dora, adka i taa trafiły na porodówke wtedy kiedy sie najmniej spodziewały, ani objawów, bóli dopiero jak sie zaczęla już akcja porodowa :-D dlatego ja wnioskuje, że jak czuje sie tak jakby mój brzuch miał większe przyciąganie niż reszta ciała w stosunku do ziemi, mam czeste bolesne skurcze, ale praktycznie wcale ostatnimi czasy wydzieliny jakiej kolwiek z pochwy to jak kurcze blade nie bede mieć tej cc to donosze do terminu :-D
A mąż na mnie zły, bo poszedł na siłownie a mi sie nudziło więc postanowiłam pozwiedzać okolice samochodem :-D No i benzyny zabrakło - teraz on taki zmęczony po siłowni musiał spuszczać benzynke z motoru i leciec pieszo po autko :-D
a z tymi palcami to mi sie wydaje, że to od ciąży, znaczy sie zaczęłam ostatnio puchnąć - kostki i palce mi puchną - ja wcale tego nie czuje , ale wszyscy mi mówią , że widać - myślałam, że to dlatego, że przytyłam, ale jak mówia, że puchne to niech im będzie :-D