ja własnie sie zastanawiam czy isc teraz na spacerek czy po następnym karmieniu..ide zagadnąc sąsiadke :-D
jeszcze mnie czeka prasowanko..i ogarniecie troche domku..ale szczerze mowiąc tez mi sie nie chce..
może za ciepło ubierasz. Ja wożę Bartka od początku w spacerówce, jak było zimno to w takim grubym śpiworze, a teraz już bez. Zakładam mu tylko spodenki bez rajstop, body i grubszą bluzę dresową, a jak wieje to nakrywam kocykiem. Mały czasami śpi, a czasami się rozgląda i bawi rączkami.co ja robie nie tak z tym wózkiem???? :ico_placzek: i ola wyła jak opetana i on... :ico_placzek:
calkiem mozliwe. ja mojego ubieram w body z krotkim rekawkiem, takie cienkie rajstopki,kaftanik z dlugim, spodenki i bluze no i czapeczke a i skarpetki i buciki wkladam :-) zdrowy jest bo bylismy wczoraj u lekarza takze ani nie przegrzewam a ni za lekko nie ubieram tylko wydaje mi sie w sam raz :ico_brawa_01: :-Dmoże za ciepło ubierasz.

ja też, bo jak mu w oczy świeci to się denerwujeja robie tak samo a jak swieci słoneczko to rozkładam parasolke :-)
a u mnie juz jest 20 stopni :-D mały właśnie się obudził, zaraz dostanie cycka i idziemy na zakupy połączone ze spaceremu mnie "upał" to już 15stopni, więc czasami też go przykrywam...

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość