i poduszke (tego rogala)
No tez myslalam o tej poduszce, z tego co slysze to jest bardzo przydatna.
mysle ze jak sie pojawia to bedzie juz zapozno i najwyzej stana sie bledsze Ja smaruje sie ile wlezie mam nadzieje ze to cos da
Ja tez sadze, ze najlepsze rozwiazanie to tylko zapobieganie, bo jak sie pojawia to juz nie znikna. Chyba, ze laserowo, zadne kremy za bardzo nie pomoga. A wogole rozstepy to same bledna z czasem nawet kremu na to niepotrzeba. Moze krem troszke pomoze, ze beda mniej widoczne. Ale pomyslcie racjonalnie, rozstep to jest rozszerzenie skory, praktycznie wyglada jak blizna, wiec zaden krem w 100% nie pomoze. Troche kiedys o nich czytalam.
Ja juz przytylam 13,5kg, ale od 2 tygodni nic nie przytylam i sadze, ze juz tak mniej wiecej zostanie i nie bede duzo tyla w tych ostatnich miesiacach.
[ Dodano: 2009-04-18, 01:37 ]
ziolo007, troche sie dziwie, ze Ci powstaly rozstepy, przeciez tak malutko przytylas. Ja jak narazie nowego nie mam i mam nadzieje, ze zaden sie nie pojawi. Niby mam pare rozstepow po pierwszej ciazy, ale to na prawde nie wiele, wogole ich nie widac, ale pamietam, ze pojawily mi sie pod koniec 8 miesiaca ciazy. Chyba wszystko zalezy w podlozu genetycznym, niektore dziewczyny sa bardzo sciachane na brzuchu, ze nawet stroju dwu czesciowego na plaze nie moga zalozyc.