my własnie po spacerku..młoda jeszcze spi ale zaraz jej robie butle..
ugotowałam zupke a poźniej zrobie drugie
a Wy gdzoe sie podziewacie..pewnie na spacerkac taka piekna pogoda..a miłaysmy dzis dobic do 400 stronki :ico_sorki: :ico_sorki:
ja to w domku siedze z leniem na ramieniu a mlodego wystawilam na balkon...a Wy gdzoe sie podziewacie..pewnie na spacerkac taka piekna pogoda..
calkiem mozliwe ze dobijemy. dzien sie jeszcze nie skonczyl... :-)a miłaysmy dzis dobic do 400 stronki

jak narazie to wie ze prawa piastke trzeba zapakowac do buzi :-Dczy wasze maluszki wieza juz do czego maja raczki?
ja własnie wróciłam trzeba sie wyszykowac do ginki a teraz P jeszcze spaceruje Jeszcze ma gratis drugiego starszaka mojego bratanka :-Da Wy gdzoe sie podziewacie..pewnie na spacerkac taka piekna pogoda
mój to już wie doskonale: do ładowania ich do buzi i bicia mamy po twarzy :-D a poza tym do bawienia się nimi i trzymania zabawekczy wasze maluszki wieza juz do czego maja raczki? bo mi sie wydaje ze moj juz powoli zaczyna lapac.....
mój podobnie to wkładania do buźki, trzymania zabawek i moich palcy, do ciągnięcia mnie za bluzkę, i chwytania innych rzeczy w okół siebie, trzymania butelki i trzymania drugiej swojej rączki :-Dczy wasze maluszki wieza juz do czego maja raczki? bo mi sie wydaje )
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość