ja też, ale olałabym brak dokumentów i pojechała, tylko wziełabym inny dokument ze zdjęciem żeby było wiadomo, że Ty to Ty. Policjant sprawdzi sobie w systemie, że generalnie to masz uprawnienia i tylko "zapomniałaś" dokumentów - może nawet od mandatu się wywiniesz :-DMarcia77, nie namawiam do złego :-)
wiesz tu jest Polska przpominam i francowata rejonizacja..dobrze ze najpierw zadzwoniłam bo bym jezdziła od posterunku do posterunku..no a urzad wiadomo tez mam przydzielony..ale ja to bym gdzieś bliżej podjechała...
no właśnie.. mi wujek policjant drogówki zawsze powtarzał, że bez OC to mam nie myśleć o aucie, a resztę olać :-D :ico_oczko: jeśli konieczność lub skleroza :-DPolicjant sprawdzi sobie w systemie, że generalnie to masz uprawnienia i tylko "zapomniałaś" dokumentów - może nawet od mandatu się wywiniesz :-D

ja to odwrotny problem, moje spodnie zaczynają wisieć mi na tyłku :ico_zly: :ico_szoking: jeszcze parę tygodni karmienia i wieszak ze mnie zostanie :ico_zly: :ico_zly:a wczoraj nic nie kupilam bo wszystko mi sie zacina na piersi i w biodrach o takiego dola zlapalam :ico_chory:
no i ważnym badaniu technicznymno właśnie.. mi wujek policjant drogówki zawsze powtarzał, że bez OC to mam nie myśleć o aucie, a resztę olać :-D :ico_oczko: jeśli konieczność lub skleroza :-D
zazdroszczę..u nie nawet ja karmiłam to waga stała jak zaczarowanaja to odwrotny problem, moje spodnie zaczynają wisieć mi na tyłku :ico_zly: :ico_szoking: jeszcze parę tygodni karmienia i wieszak ze mnie zostanie :ico_zly:
ja też już jednego PIT-a wypełniłam. W takim razie też muszę ściągnąć inny program i sprawdzić, żeby potem problemu nie było.a sie zabrałam za rozliczenia PIT ow moich rodziców i Piotrka i cos mi niegra bo w dwoch programach robiał i wyszły mi inne kwoty dopłaty podatku..musze sciagnąć trzeci :ico_olaboga:
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość