hej
dzis od rana na nogach, już pranie w pralce, mięsko w piecyku i zupa na kuchni. ok10 ma kolezanka byc, na 15.40 z olą na kontrol po zabiegu wiec musiałam sie wczesniej uwinac.
oo, to czekamy na bardzo dobre wieści :ico_sorki:na 15.40 z olą na kontrol po zabiegu
no tez o tym myslałam..szkoda :ico_placzek:szkoda, że niektóre dziewczyny w ogóle nie zaglądają
widział ze perełka dodała osttani zdjecia na nk..secret i aniabella tez..no ale do nas nie zagladaja :ico_placzek:szkoda, że niektóre dziewczyny w ogóle nie zaglądają
noo, to chyba najważniejsze :-D bo to dla Ciebie też znak, że niedługo złapiesz oddech, jak tylko zaśnie :-Dnarazie to udało sie wprowadzic rytuał wieczornej kapieli po kt mała dostaje butle i pieknie zasypia :ico_sorki: :ico_sorki:
:ico_noniewiem: noo, ale nie zmusimy nikogo do pisania na forum :ico_sorki:widział ze perełka dodała osttani zdjecia na nk..secret i aniabella tez..no ale do nas nie zagladaja :ico_placzek:
no nie, a ja ostatnio nie mam czasu na forum, bo wybieramy z chłopem projekt, a tego cholerstwa jest tyle, że można zgłupieć :ico_olaboga: no i jeszcze nasze gusta trochę różne :ico_zly:Marcia77 napisał/a:
widział ze perełka dodała osttani zdjecia na nk..secret i aniabella tez..no ale do nas nie zagladaja :ico_placzek:
:ico_noniewiem: noo, ale nie zmusimy nikogo do pisania na forum :ico_sorki:
oo, suprrr :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za decyzję :ico_sorki:Doszliśmy do wniosku, że wyjdzie nas taniej o jakieś 150 tys. No i zrezygnowaliśmy z wygodnictwa i będziemy się użerać z budową :ico_olaboga:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość