poprostu Twoja Milenka jest kruszynka takiej budowy :) masz mniej do dzwigania :) wazne ze zdrowa! :-Dno ale duze te wasze dzieciaczki..moja to taka kruszynka..

my byliśmy w odwiedzinach u męża ciocico tu tak spokonie?? my za godzinke kapiel.narazie ogladam zawitkowskiego..nie wiem jak ta niunie teraz nosic zeby jej krzywdy nie robic..bo ona najbardziej lubi pionowo a tak lekarz zakazał :ico_olaboga:
ja robię z kranu, pierwszy miesiąc kupowałam Żywiec, muszę spróbować, ale u nas zielone to podobno normalne przy tym mlekupytałam Was z jakiej wody robicie butle bo ja zauwazyłam ze jak przeszłam na mineralna to mała nie robi zielonych kup..
mam na płytce-była razem z ksiązką
czemu zakazal?ona najbardziej lubi pionowo a tak lekarz zakazał
u nas tez dzisiaj cos wietrznie :ico_noniewiem: nie bylismy na spacerku :ico_noniewiem:chwilę na placu ale wiało tak że aż nie miło
oj wspolczuje bo bol niesamowity...klezanka ktora karmila piersia polecila mi zeby w stanik dodatkowo wate wkladac tak troszke zeby nie przewialo...wogóle nie wiem czy mi piersi dziś nie przewiało, coś mnie boli....
to tak jak moj :-D rosnie jak na drozdzach :ico_haha_01: :-Dmój nosi na 62, teraz na 68 kupuje bo te na 62 juz takie akuracik sa.
ja od poczatku robie z wody z kranu i na poczatku byly zolciutkie a teraz sa zielono-zolte :ico_noniewiem:zauwazyłam ze jak przeszłam na mineralna to mała nie robi zielonych kup..

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość