03 kwie 2008, 23:00
Dobry wieczór Dziewczyny!!!
po pierwsze dziękuję za miłe komentarze odnośnie wklejonych dzis zdjęć :-) ja lubie ogladać i podziwiać wiec pomyslałam ze i Wy też lubicie :ico_haha_01: i czekam oczywiście na Wasze zdjątka :-D
Madziorka - dobrze że Lelkowi nic sie nie stało po tym wieszaku, no wiadomo, dzieci są nieobliczalne..i bardzo szybkie..no a my mamuski nie mamy niestety oczu wokól głowy całej :ico_olaboga: i czasem sie zdarzaja takie sytuacje..co do siniolka, alek tez juz jakis czas temu zaliczył pod okiem takiego :ico_sorki: z tortem bede pytać tu i tam..
Indygo - brawa dla Tomeczka :ico_brawa_01:
co do Twojego zapytania w sprawie długości trwania związku - u nas tak jak w suwaczku ponad 4 lata sie znamy, zakochani od pierwszego wejrzenia :-) ślub bralismy w styczniu 2007, miał być w sierpniu 2007, ale z tej naszej miłości powstał Aleczek troszke predzej niż mysleliśmy że będzie, wiec sie wszystko przyspieszyło :ico_haha_01: ja uważam, że długość związku a sprawy seksu nie ma ze soba tak wielkiego znaczenia, wiadomo sa różne fazy bycia ze sobą, ale seks zależy bardziej od naszych temperamentów, od dopasowania tychże, od hormonów - tj tabletek które babki musza brać czasem, od czynników stresowych typu praca itp, ale w sumie wszystko kreci sie wokół naszego charakteru, tego co mamy w głowie, jak sobie rózne rzeczy tłumaczymy..niby co ma seks do rozumu..a jednak :ico_haha_01: no bo skąd różne zahamowania niektórych ludzi, skąd problemy w zwiazkach..wszystko bierze sie z naszych głów, no oczywiście chemia tez jest bardzo ważna ale nie tylko :ico_sorki: i tu tez dużo mozna by pisać :ico_haha_01:
AAA i gratuluje Wam dziewczyny - Indigo i Madziorka - wasze związki bardzo wiekowe :ico_brawa_01:
u nas też dziś Alek jakoś sie wierci..i też nie chciał zasnąć, cały czas sie podosił, w koncu zgasilismy lampke i zasnął, ale teraz znów sie cos wybudza, nie wiem co dzieje,,już mógłby ten ząbek mu sie przebić, bo go męczy juz długo :ico_olaboga:
no dobrze kobietki zmykam do moich chłopaków
dobranoc babeczki